Advertisement

Φωτια Στο Σχινο : Fwtia Ston Sxino Shmantikh Epideinwsh Ths Poiothtas Toy Aera Sthn Attikh / Σε εξέλιξη εξακολουθεί να βρίσκεται η φωτιά που εκδηλώθηκε χθες το βράδυ σε δασική έκταση, στην περιοχή σχίνο λουτρακίου, ενώ με το πρώτο φως της ημέρας ξεκίνησαν τις ρίψεις νερού τα πυροσβεστικά αεροπλάνα.

Φωτια Στο Σχινο : Fwtia Ston Sxino Shmantikh Epideinwsh Ths Poiothtas Toy Aera Sthn Attikh / Σε εξέλιξη εξακολουθεί να βρίσκεται η φωτιά που εκδηλώθηκε χθες το βράδυ σε δασική έκταση, στην περιοχή σχίνο λουτρακίου, ενώ με το πρώτο φως της ημέρας ξεκίνησαν τις ρίψεις νερού τα πυροσβεστικά αεροπλάνα.. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει εδώ και λίγη ώρα στο σχίνο κορινθίας η οποία καίει δασική έκταση και σύμφωνα με μαρτυρίες των δασοπυροσβεστών στο loutrakiblog, δόθηκε εντολή για εκκένωση του οικισμού, καθώς απειλούνται σπίτια. Από το βράδυ της 19 ης μαΐου 2021 πληροφορηθήκαμε από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ότι τεράστια πυρκαγιά εκδηλώθηκε στην περιοχή του σχίνου του δήμου λουτρακίου μέσα στο πυκνό δάσος. Πολύ δύσκολή παραμένει η κατάσταση με τη φωτιά που ξέσπασε στο σχίνο κορινθίας και η οποία έχει κάψει ήδη μεγάλη έκταση. Παράλληλα, κλιμάκιο της διεύθυνσης αντιμετώπισης εγκλημάτων εμπρησμού μεταβαίνει στο σχίνο, με σκοπό να ερευνήσει τα αίτια που προκάλεσαν τη φωτιά. Pic.twitter.com/hm7qzgzj1j — paxourios anemos (@paxour) may 20, 2021

Εντολή εκκένωσης για τους οικισμούς βαμβακιές και μαυρολίμνη If playback doesn't begin shortly, try restarting your device. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Σε νεότερη επικοινωνία της korinthiannews.gr με την πυροσβεστική υπηρεσία, σε ότι αφορά τη μεγάλη φωτιά στο σχίνο λουτρακίου, μας ανέφεραν: 08.33 σε εξέλιξη εξακολουθεί να βρίσκεται η φωτιά που εκδηλώθηκε χθες το βράδυ σε δασική.

Megalh Fwtia Ston Sxino Korin8ias O Dhm Loytrakioy Kai O Yparxhgos Ps Gia Thn Katastash Wra Ellados Youtube
Megalh Fwtia Ston Sxino Korin8ias O Dhm Loytrakioy Kai O Yparxhgos Ps Gia Thn Katastash Wra Ellados Youtube from i.ytimg.com
If playback doesn't begin shortly, try restarting your device. Απομακρύνονται οι κάτοικοι από τον οικισμό αιγειρούσες. Η φωτιά αυτή τη στιγμή (00:00) κινείται βορειοδυτικά του σχίνου με κατεύθυνση προς. Μαίνεται η φωτιά στο σχίνο κορινθίας με την κατάσταση να είναι δύσκολη καθώς στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι ενώ διακόπηκε η κυκλοφορία προς πίσια και σχίνο στη διασταύρωση με αλεποχώρι. Γιατί δεν έλαβαν ειδοποίηση από το 112 οι κάτοικοι Ακόμα δύο οικισμοί εκκενώνονται για προληπτικούς λόγους εξαιτίας της φωτιάς που βρίσκεται σε εξέλιξη στον σχίνο λουτρακίου κορινθίας. Καηκαν σπιτια, εκκενωθηκαν οικισμοι 0 μαίνεται η μεγάλη δασική πυρκαγιά στο σχίνο λουτρακίου κορινθίας, που βρίσκεται σε εξέλιξη από το βράδυ της τετάρτης. Η νύχτα προβλέπεται πολύ δύσκολη καθώς στην περιοχή.

Εντολή εκκένωσης για τους οικισμούς βαμβακιές και μαυρολίμνη

Απείλησε σπίτια (βίντεο) η ευρύτερη περιοχή ήταν καλυμμένη από ένα πυκνό δάσος, μεγάλο μέρος του οποίου χάθηκε, καθώς η φωτιά συνεχίζει το καταστροφικό της έργο. Μέχρι την αθήνα ο καπνός. Στην περιοχή σύμφωνα με τον δήμαρχο γιώργο γκιώνη πνέουν ισχυροί άνεμοι, ενώ όπως είπε στο έκτακτο δελτίο του open έχουν. Μεγάλη φωτιά σε δασική έκταση προκλήθηκε το βράδυ της τετάρτης στον σχίνο κορινθίας, κοντά στο λουτράκι. Ποσεσ και ποιεσ δυναμεισ τησ πυροσβεστικησ επιχειρουν στην περιοχη monoloutraki 19 μαΐου 2021 σε εξέλιξη βρίσκεται η πυρκαγιά που ξέσπασε σε δασική έκταση στον σχίνο. Εντολή εκκένωσης για τους οικισμούς βαμβακιές και μαυρολίμνη Η φωτιά που εκδηλώθηκε χθες το βράδυ σε δασική έκταση έχει φτάσει μέχρι το αλεποχώρι, κατακαίγοντας εκατοντάδες στρέμματα παρθένου πευκοδάσους και καταστρέφοντας περιουσίες. Η νύχτα προβλέπεται πολύ δύσκολη καθώς στην περιοχή. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει εδώ και λίγη ώρα στο σχίνο κορινθίας η οποία καίει δασική έκταση και σύμφωνα με μαρτυρίες των δασοπυροσβεστών στο loutrakiblog, δόθηκε εντολή για εκκένωση του οικισμού, καθώς απειλούνται σπίτια. Η φωτιά αυτή τη στιγμή (00:00) κινείται βορειοδυτικά του σχίνου με κατεύθυνση προς. Σε εξέλιξη εξακολουθεί να βρίσκεται η φωτιά που εκδηλώθηκε χθες το βράδυ σε δασική έκταση, στην περιοχή σχίνο λουτρακίου ενώ για την κατάσβεσή της ενισχύθηκαν οι δυνάμεις της πυροσβεστικής. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, εκτός από τους οικισμούς σχίνος, αγία σωτήρα. Η πυρκαγιά στο σχίνο κορινθίας πήρε μεγάλες διαστάσεις από χτες το βράδυ, γιατί στην περιοχή απ' όπου.

Η νύχτα προβλέπεται πολύ δύσκολη καθώς στην περιοχή. Από το βράδυ της 19 ης μαΐου 2021 πληροφορηθήκαμε από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ότι τεράστια πυρκαγιά εκδηλώθηκε στην περιοχή του σχίνου του δήμου λουτρακίου μέσα στο πυκνό δάσος. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, εκτός από τους οικισμούς σχίνος, αγία σωτήρα. Η πυρκαγιά στο σχίνο κορινθίας πήρε μεγάλες διαστάσεις από χτες το βράδυ, γιατί στην περιοχή απ' όπου. Τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (12/06/2021) δεύτερο.

Apisteyth Eikona Apo Th Fwtia Ston Sxino Barka Egine Karboyno Mesa Sth Ellada Eidhseis
Apisteyth Eikona Apo Th Fwtia Ston Sxino Barka Egine Karboyno Mesa Sth Ellada Eidhseis from files.thetoc.gr
Από το βράδυ της 19 ης μαΐου 2021 πληροφορηθήκαμε από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ότι τεράστια πυρκαγιά εκδηλώθηκε στην περιοχή του σχίνου του δήμου λουτρακίου μέσα στο πυκνό δάσος. Μέχρι την αθήνα ο καπνός. Τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (12/06/2021) δεύτερο. Σε εξέλιξη εξακολουθεί να βρίσκεται η φωτιά που εκδηλώθηκε χθες το βράδυ σε δασική έκταση, στην περιοχή σχίνο λουτρακίου ενώ για την κατάσβεσή της ενισχύθηκαν οι δυνάμεις της πυροσβεστικής. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Videos you watch may be added. Ακόμα δύο οικισμοί εκκενώνονται για προληπτικούς λόγους εξαιτίας της φωτιάς που βρίσκεται σε εξέλιξη στον σχίνο λουτρακίου κορινθίας. Οι φλόγες έφτασαν στον οικισμό μπαφάνι με την πυρκαγιά να καίει ανεξέλεγκτα λόγω των ισχυρών ανέμων.

Μέχρι την αθήνα ο καπνός.

Μαίνεται η φωτιά στο σχίνο κορινθίας με την κατάσταση να είναι δύσκολη καθώς στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι ενώ διακόπηκε η κυκλοφορία προς πίσια και σχίνο στη διασταύρωση με αλεποχώρι. 08.33 σε εξέλιξη εξακολουθεί να βρίσκεται η φωτιά που εκδηλώθηκε χθες το βράδυ σε δασική. Η φωτιά που εκδηλώθηκε χθες το βράδυ σε δασική έκταση έχει φτάσει μέχρι το αλεποχώρι, κατακαίγοντας εκατοντάδες στρέμματα παρθένου πευκοδάσους και καταστρέφοντας περιουσίες. Η φωτιά αυτή τη στιγμή (00:00) κινείται βορειοδυτικά του σχίνου με κατεύθυνση προς. Οι δυνάμεις στο μέτωπο της φωτιάς ενισχύθηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας και αυτή τη στιγμή έχουν κινητοποιηθεί και επιχειρούν, 87 πυροσβέστες με τρεις ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 28 οχήματα και το μηχανοκίνητο ειδικό. Η νύχτα προβλέπεται πολύ δύσκολη καθώς στην περιοχή. Απείλησε σπίτια (βίντεο) φωτιά στα ίσθμια: If playback doesn't begin shortly, try restarting your device. Μέχρι την αθήνα ο καπνός. Δεν έκανε όμως μόνο αυτό. Οι καπνοί από την πυρκαγιά έχουν καλύψει όλη αυτή την περιοχή του πύρινου μετώπου και έχουν φτάσει στην αθήνα, ενώ τα σύννεφα καπνού έχουν επεκταθεί προς τις κυκλάδες, ακόμα και έως την ικαρία. Εντολή εκκένωσης για τους οικισμούς βαμβακιές και μαυρολίμνη Σε εξέλιξη εξακολουθεί να βρίσκεται η φωτιά που εκδηλώθηκε χθες το βράδυ σε δασική έκταση, στην περιοχή σχίνο λουτρακίου ενώ για την κατάσβεσή της ενισχύθηκαν οι δυνάμεις της πυροσβεστικής.

Η φωτιά που εκδηλώθηκε χθες το βράδυ σε δασική έκταση έχει φτάσει μέχρι το αλεποχώρι, κατακαίγοντας εκατοντάδες στρέμματα παρθένου πευκοδάσους και καταστρέφοντας περιουσίες. Οι φλόγες έφτασαν στον οικισμό μπαφάνι με την πυρκαγιά να καίει ανεξέλεγκτα λόγω των ισχυρών ανέμων. Σε εξέλιξη εξακολουθεί να βρίσκεται η φωτιά που εκδηλώθηκε χθες το βράδυ σε δασική έκταση, στην περιοχή σχίνο λουτρακίου ενώ για την κατάσβεσή της ενισχύθηκαν οι δυνάμεις της πυροσβεστικής. Δείτε το μήνυμα του 112: Καηκαν σπιτια, εκκενωθηκαν οικισμοι 0 μαίνεται η μεγάλη δασική πυρκαγιά στο σχίνο λουτρακίου κορινθίας, που βρίσκεται σε εξέλιξη από το βράδυ της τετάρτης.

Fwtia Ston Sxino Korin8ias Ekkenwnetai To Alepoxwri Sto Eleos Ths Pyrkagias E3i Oikismoi Kahkan Spitia Mag24
Fwtia Ston Sxino Korin8ias Ekkenwnetai To Alepoxwri Sto Eleos Ths Pyrkagias E3i Oikismoi Kahkan Spitia Mag24 from www.mag24.gr
Ξύπνησε και μνήμες άσχημες από τη φωτιά στο μάτι. Μέχρι την αθήνα ο καπνός. Ακόμα δύο οικισμοί εκκενώνονται για προληπτικούς λόγους εξαιτίας της φωτιάς που βρίσκεται σε εξέλιξη στον σχίνο λουτρακίου κορινθίας. Από το βράδυ της 19 ης μαΐου 2021 πληροφορηθήκαμε από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ότι τεράστια πυρκαγιά εκδηλώθηκε στην περιοχή του σχίνου του δήμου λουτρακίου μέσα στο πυκνό δάσος. Η νύχτα προβλέπεται πολύ δύσκολη καθώς στην περιοχή. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Η φωτιά ξεκίνησε γύρω στις 9 και μισή το βράδυ σε πευκόφυτη περιοχή», ανέφερε ο αντιπεριφερειάρχης νομού κορινθίας, αναστάσιος γκιολής σύμφωνα με τον οποίο το μέτωπο. Καλύτερη η εικόνα της φωτιάς.

About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators.

About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Σε εξέλιξη εξακολουθεί να βρίσκεται η φωτιά που εκδηλώθηκε χθες το βράδυ σε δασική έκταση, στην περιοχή σχίνο λουτρακίου ενώ για την κατάσβεσή της ενισχύθηκαν οι δυνάμεις της πυροσβεστικής. Ξύπνησε και μνήμες άσχημες από τη φωτιά στο μάτι. Ποσεσ και ποιεσ δυναμεισ τησ πυροσβεστικησ επιχειρουν στην περιοχη monoloutraki 19 μαΐου 2021 σε εξέλιξη βρίσκεται η πυρκαγιά που ξέσπασε σε δασική έκταση στον σχίνο. Η φωτιά που εκδηλώθηκε χθες το βράδυ σε δασική έκταση έχει φτάσει μέχρι το αλεποχώρι, κατακαίγοντας εκατοντάδες στρέμματα παρθένου πευκοδάσους και καταστρέφοντας περιουσίες. Από το βράδυ της 19 ης μαΐου 2021 πληροφορηθήκαμε από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ότι τεράστια πυρκαγιά εκδηλώθηκε στην περιοχή του σχίνου του δήμου λουτρακίου μέσα στο πυκνό δάσος. Γιατί δεν έλαβαν ειδοποίηση από το 112 οι κάτοικοι Ακόμα δύο οικισμοί εκκενώνονται για προληπτικούς λόγους εξαιτίας της φωτιάς που βρίσκεται σε εξέλιξη στον σχίνο λουτρακίου κορινθίας. Είναι περίπου 300 οι μόνιμοι κάτοικοι στην τοπική κοινότητα σχίνου κορινθίας. Οι καπνοί από την πυρκαγιά έχουν καλύψει όλη αυτή την περιοχή του πύρινου μετώπου και έχουν φτάσει στην αθήνα, ενώ τα σύννεφα καπνού έχουν επεκταθεί προς τις κυκλάδες, ακόμα και έως την ικαρία. Pic.twitter.com/hm7qzgzj1j — paxourios anemos (@paxour) may 20, 2021 08.33 σε εξέλιξη εξακολουθεί να βρίσκεται η φωτιά που εκδηλώθηκε χθες το βράδυ σε δασική. Η νύχτα προβλέπεται πολύ δύσκολη καθώς στην περιοχή.

Δεν έκανε όμως μόνο αυτό φωτια. If playback doesn't begin shortly, try restarting your device.

Posting Komentar

0 Komentar